Themagebieden2019-01-09T10:06:34+00:00

Themagebieden

Dit jaar is de stad tijdens de Krabbenfoor opgedeeld in verschillende themagebieden.

Zo kunt u een franse markt bezoeken, is er een foodtruckstraat en een sport en healthy gebied.

Precies weten wat de verschillende gebieden allemaal te bieden hebben? Lees dan hieronder snel verder!

Jaarmarkt

De grootste jaarmarkt van Zuid-West Nederland kan natuurlijk niet zonder de vele marktkramen waarin zowel lokale ondernemers als ambulante handelaren hun producten aan u zullen tonen. De markt is een echte aanrader als u gaat voor kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. De markt trekt bezoekers en standhouders uit heel het land naar de stad, maar ook vanuit België en Duitsland is er volop aandacht voor deze jaarmarkt.

Franse markt

In het Franse themagebied waan je je als bezoeker echt in Franse sferen. Dit themagebied is niet alleen groot, maar ook heel gevarieerd. Zo tref je er onder andere kramen met droge worsten, kazen, olijfolie, olijven, brocante, kunst, stoffen, handwerk en nog veel meer aan. Een mooie plek om je even te voelen als god in Frankrijk.

Sport en Healthy zone

De Sport en Healthy is een nieuw themagebied binnen het Krabbenfoor parcours. Op dit gedeelte van het parcours tref je lokale ondernemers en ambulante handelaren aan die zich volledig richten op een goed, gezonde levensstijl, maar je ook prikkelen tot het bereiken van sportieve hoogtepunten. Naast diverse kramen is er ook ruimte voor actie en vermaak en voor de lekkerste, gezonde gerechten.

Foodtruckstraat

Honger gekregen van al het shoppen? Dan is er voldoende keuze en ruimte om lekker te zitten in de Foodtruckstraat. Onder het genot van een gezellig muziekje kan je hier genieten van de lekkerste en meest gevarieerde gerechtjes. De foodtruckstraat staat voor kwalitatief goed eten met een ware smaakbeleving.

Area 46

Een groots plein dat omgetoverd wordt tot een ware jongeren arena. Ben jij tussen de 15 en 30 jaar oud dan is dit zeker een plek waar je geweest moet zijn! Te midden van shoppingcontainers, foodtrucks en terrassen zullen diverse DJ’s hun opwachting maken. Garantie voor een dansfeest tot in de late uurtjes!

Minimarkt

Hou je van knus en gezellig dan is de minimarkt zeker iets voor jou! Kleinere kramen waarbij vooral ruimte is voor startende ondernemers en kleinschalige bedrijven. Ga jij voor nieuw, uniek en verrassend dan is de minimarkt echt iets voor jou!

Pasar Malam

In het centrum van de stad waan je je even alsof je op een Oosterse markt loopt. De heerlijkste geuren afgewisseld met de kleurrijkste producten met op de achtergrond de prachtige klanken van Oosterse muziek, dat is de Pasar Malam! Ook dit jaar zal deze niet ontbreken op het Krabbenfoor parcours.

Meer informatie over de diverse straten en pleinen? Mail dan naar info@dekrabbenfoor.nl